Ravioli cu branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga ravioli cu branza 250 gr
  • 2 oua fierte tari
  • 100 ml smantana
  • 100 gr masline
  • 100 grame kaiser
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura vin alb
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper, cimbru, oregano

Mod de preparare

Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un castron.

Ouale fierte - se separa albusul si se taie cubulete, iar galbenusul se amesteca cu smantana, sarea, piperul, cimbrul, oregano, vinul si zeama de lamaie si se amesteca. Albusul de ou taiat, ceapa, kaiserul taiat cubulete si maslinele se pun peste paste. Apoi se adauga si sosul cu smantana si se amesteca bine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise