Ravioli cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi de placinta
  • branza

Mod de preparare

Se intinde o foaie de placinta dupa care se pune cate o lingurita de branza lasandu-se spatiu intre ele. Se acopera cu alta foaie de placinta si se decupeaza.

Se pune apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga pastele si se lasa la fiert 10-15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise