Rigatoni cu ton proaspat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ton proaspat
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 file fe macrou afumat
  • 1 felice paine de preferabil un pic veche
  • sare , piper
  • vin alb
  • rigatoni

Mod de preparare

se taie tonul cubulete potrivite se pune in tigaie cu un catel de usturoi si o bucativa de ceapa tocata se caleste la foc mic apoi stingeti-l cu 2 linguri de vin alb , intr-o alta tigae se pune macroul afumat restul de ceapa si de usturoi ulei bineteles si paine maruntita bine , se tine pe foc aproximativ 2 minute , rigatoni se fierb se spala si se pun in tigaie se apesteca toata compazitia se pune sare si piper si parmezan dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise