Rigatoni cu ton proaspat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ton proaspat
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 file fe macrou afumat
  • 1 felice paine de preferabil un pic veche
  • sare , piper
  • vin alb
  • rigatoni

Mod de preparare

se taie tonul cubulete potrivite se pune in tigaie cu un catel de usturoi si o bucativa de ceapa tocata se caleste la foc mic apoi stingeti-l cu 2 linguri de vin alb , intr-o alta tigae se pune macroul afumat restul de ceapa si de usturoi ulei bineteles si paine maruntita bine , se tine pe foc aproximativ 2 minute , rigatoni se fierb se spala si se pun in tigaie se apesteca toata compazitia se pune sare si piper si parmezan dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise