Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • fără piele
  • tăiat cubuleţe
  • 250 gr ciuperci
  • 100gr orez pentru risotto
  • 300 ml bulion de pui sau de legume (sau supă preparată din cubuleţe de concentrat)
  • 200 gr crème fraiche
  • 1 ceapă mică taiata mărunt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oregano
  • 100 gr parmezan sau mozzarella.

Mod de preparare

: Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava aveti in dotare si se da la cuptor la foc mediu. Cand bobul este aproape fiert, se presara parmezanul sau felii de mozzarella si se mai lasa un pic la cuptor. Si gata ! Se poate servi alaturi de o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise