Rosii cu mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 150 g mozzarella
  • cateva frunze de busuioc
  • sare , piper dupa gust
  • 1 lingura de supa de ulei de masline

Mod de preparare

1. Se taie rosiile si mozzarella in bucati de circa 1 cm

2.pe 2 farfuri plate se aseaza alternativ cate o felie de rosie si una de mozzarella

3.Busuiocu se taie marunt si se presare deasupra fellilor de branza.Branza se condimenteaza cu sare si piper (daca dorit rosiile sa fie mai condimentate puneti un pic de otet).

Si uleiu de masline vine pus peste ele .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise