Rulada de copane de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 copane de pui(partea de sus)
  • 250g carnat proaspat
  • 6 felii de cascaval
  • sare,piper;
  • 2-3 linguri ulei
  • 200g smantana
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita curry
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Dezosam copanele,le spalam bine ,le stergem cu hartie de bucatarie,le batem,dar fara sa rupem carnea,saram,piperam si le dam deoparete;

Carnatul proaspat il desfacem de pielita;separat tocam fin ceapa si-o calim in uleiul incins unde am pus si catelul de usturoi putin presat cu mana;

Ceapa o stingem cu putin vin alb sau direct cu apa,o calim la foc domol si o dam deoparte;

Peste carne adaugam o felie de cascaval,o bucata din carnatul curatat de piele,rulam cat mai strans si eventual le legam cu sfoara de bucatarie;

Le introducem in cuptorul cald cam 220°C,iar dupa 30 minute adaugam ceapa calita,si introducem iar in cuptor cam 15-20 minute;

Am scos ruladele pe o farfurie,sosul din tava l-am amestecat cu smantana,am adaugat curry si la flacara mica am amestecat pana la omogenizare;

Servim rulada cu garnitura de cartofi si cu sosul de curry dupa gust;

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise