RULADA DE PUI CU PRUNE

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 piepti de pui dezosati
  • 200 g prune uscate
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri cu pesmet
  • 1 ou
  • 3 linguri cu ulei
  • 125 ml vin alb sec
  • 150 g smantana
  • sare piper

Mod de preparare

Pune prunele la inmuiat 4 ore, in apa calda.

Bate carnea cu ciocanelul de snitele, nu foarte subtiri, presara sare si piper.

Toaca prunele si amesteca-le cu ceapa si usturoiul maruntite, cu pesmetul si oul.

Pune umplutura in carne, ruleaza si leaga cu ata.

Da-le la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei.

Dupa 10 min, pune apa si lasa-le la fiert pana scade de tot, iar carnea se rumeneste.

Separat, fa un sos din vin, smantana si sosul lasat de carne. Fierbe-l pana devine cremos.

Taie felii, toarna sosul si serveste cu cartofi cu rozmarin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise