Rulade de pui cu dovlecei si rosii(ptr. diabetici)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa frantuzeasca
  • 3 linguri Pesto Rosso de la borcan
  • 4 fileuri piept de pui
  • sare
  • piper
  • 8 rosii
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 100ml supa
  • maghiran

Mod de preparare

Se toaca ceapa frantuzeasca si se adauga in pesto.Se cresteaza fileurile pe lung,dar nu se taie,se sareaza,se pipereaza si se ung cu pesto.Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.Rosiile si dovleceii se taie felii,ceapa se taie fasii subtiri,iar usturoiul se toaca.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc ruladele,pana se rumenesc.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc impreuna.Dupa 3 minute se adauga dovlecelul si rosiile si se mai calesc cateva minute.Se toarna supa,se condimenteaza cu sare,piper,maghiran si se acopera;se inabusa 15 minute.Ruladele se asaza pe farfurii alaturi de legume.Se orneaza cu frunze de maghiran.Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise