Rulou din piept de pui umplut cu ficaciori de pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat pui 500gr.
  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 4 rosii
  • condimente
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala ficaciorii, se fierb 20 min.

Se taie pieptul de pui ca pentru snitele si se bate. Se pune o bucatica de ficat pe pieptul de pui si se ruleaza,se poate prinde cu o scobitoare,se aseaza intr-o tava de cuptor. Se procedeaza asa cu toate bucatile de pui. Rosiile se taie marunt si se pene in tava peste rulouri.cartofii se curata de coaia si se taie rondele. Se pot pune sub un rulou sau printre ele.se condimenteaza dupa gust, se stropeste cu putin ulei, se pune in pic de apa si sa baga la cuptor pina se rumenesc rulourile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise