Rulouri de carne panè

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g cotlet de porc
  • 200g cascaval felii
  • felii de sunca de praga
  • 1 ou
  • faina sare
  • uleii pt prajeala
  • pesmet

Mod de preparare

Feliile de carne le batem bine cu batatorul de carne,le sarm asezam felii de cascaval,deasupra felii de sunca presata,le rulam le inchidem cu o scobituare,le tavalim prin faina ,apoi prin ou batut si prin pesmet;

Se pajesc in ulei incins ,se scot pe un servet se servesc cu felii de lamaie;

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise