Rulouri din piept de pui cu broccoli si brinza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copane de pui fara os sau piepturi de pui fara pielita
  • 1 ceasca brocoli fiert si tocat
  • 1 ceasca Cedar cheese rasa
  • 8 felii de bacon
  • 1 punga amestec de pesmet condimentat

Mod de preparare

Carnea se bate usor sa se aplatizeze ,se pune brocoli, cite o felie de bacon si deasupra brinza rasa.

Se ruleaza strins si se securizeaza cu scobitori.

Se trec rulourile obtinute prin pesmet si se pun intr-o tava unsa sau imbracata in hirtie pergament.

Se coace la cuptot preincalzit pentru 30 min.

Se scoate de la cuptor, se scot scobitorile si se serveste pe platou cu salata alaturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise