Rulouri din piept de pui cu broccoli si brinza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copane de pui fara os sau piepturi de pui fara pielita
  • 1 ceasca brocoli fiert si tocat
  • 1 ceasca Cedar cheese rasa
  • 8 felii de bacon
  • 1 punga amestec de pesmet condimentat

Mod de preparare

Carnea se bate usor sa se aplatizeze ,se pune brocoli, cite o felie de bacon si deasupra brinza rasa.

Se ruleaza strins si se securizeaza cu scobitori.

Se trec rulourile obtinute prin pesmet si se pun intr-o tava unsa sau imbracata in hirtie pergament.

Se coace la cuptot preincalzit pentru 30 min.

Se scoate de la cuptor, se scot scobitorile si se serveste pe platou cu salata alaturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise