Salam de biscuiti cu cacao, rahat si nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 g biscuiti populari
  • - 250 nuci maruntite uscate in cuptor
  • - 100 g rahat
  • - 3 linguri de cacao
  • - 100 g unt
  • - 50 ml apa
  • - 1 lingura esenta rom
  • - 100 grame cocos

Mod de preparare

Rahatul, taiat bucatele mici, nucile, cacaoa si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta moale, in care se adauga margarina.

Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati si esenta de rom.

Se rastoarna pe o folie de plastic acoperita cu cocos si se ruleaza sub forma unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise