Salată cu cartofi şi roşii

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi potriviţi
  • 2-3 roşii
  • 200 gr brânză feta
  • mărar
  • piper
  • lămâie.

Mod de preparare

Se fierb curăţă cartofii de coajă şi se pun la fiert în apă cu sare ca pentru cartofi natur(adică să nu fie prea fierţi pentru că se zdrbesc), se scot cu o spumieră şi se lasă la răcit pe un platou. Se spală roşiile şi se taie cubuleţe, apoi se pun peste cartofii răciţi. Se taie brînza în cubuleţe şi se adaugă peste cartofi şi roşii, se amestecă totul foarte uşor cu o paletă. Se prepară sos Knorr greces, care se adaugă la salată. Se condimentează cu piper şi se stropeşte cu suc de lămâie. Se decorează cu mărar tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise