Salată picantă de legume cu brânză şi ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 roşii
  • 2-3 castraveţi
  • 1 ardei gras
  • 200 g brânză telemea
  • 5 ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 legătură mărar
  • ulei
  • 1 lămâie
  • tarhon
  • 3 căţei de usturoi
  • 100 g şuncă presată
  • 2 ardei iuţi
  • 100 g măsline
  • sare şi piper.

Mod de preparare

Tai roşiile felii şi le amesteci cu ardeiul gras curăţat de seminţe şi tăiat inele, ceapa tăiată peştişori, şunca tăiată fâşii, ciupercile felii subţiri, castraveţii rondele şi măslinele fără sâmburi. Separat, amesteci uleiul cu zeama de lămâie, usturoiul pisat, ardeii iuţi tocaţi, puţin tarhon uscat şi mărarul tocat. Pui piper şi sare după gust, torni sosul preparat peste salată şi presari brânza rasă.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise