Salată picantă de legume cu brânză şi ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 roşii
  • 2-3 castraveţi
  • 1 ardei gras
  • 200 g brânză telemea
  • 5 ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 legătură mărar
  • ulei
  • 1 lămâie
  • tarhon
  • 3 căţei de usturoi
  • 100 g şuncă presată
  • 2 ardei iuţi
  • 100 g măsline
  • sare şi piper.

Mod de preparare

Tai roşiile felii şi le amesteci cu ardeiul gras curăţat de seminţe şi tăiat inele, ceapa tăiată peştişori, şunca tăiată fâşii, ciupercile felii subţiri, castraveţii rondele şi măslinele fără sâmburi. Separat, amesteci uleiul cu zeama de lămâie, usturoiul pisat, ardeii iuţi tocaţi, puţin tarhon uscat şi mărarul tocat. Pui piper şi sare după gust, torni sosul preparat peste salată şi presari brânza rasă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise