Salată 4 culori

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 200 g orez cu bob lung,
  • 1 conservă de ton,
  • 1 conservă de porumb,
  • 1 ardei gras roşu,
  • 2 ouă,
  • sare, piper,
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Orezul se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Se adaugă porumbul şi tonul scurs.

Ardeiul se taie cubuleţe. La fel şi ouăle fierte tari. Potrivim gustul de sare, piper şi ulei de măsline. Amestecăm şi putem servi.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Betty's Kitchen.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise