Salata a la Rus

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi 1 kg morcovi 200 g mazare (conserva) 350 g mustar 40 g oua 2 buc sare de lamaie 2 g sau lamaie 100 g ulei 300 g verdeata 1 leg piper sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Morcovii se fierb separat si se taie cubulete. Mazarea se scurge de zeama, se clateste cu apa rece si se amesteca cu cartofii si morcovii. Se adauga verdeata tocata, sare si piper si se amesteca. Maioneza se prepara din ulei, oua si zeama de lamaie, la fel ca pentru salata de boeuf. Se amesteca cu mustarul si cu legumele, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu maioneza retinuta in acest scop.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise