SALATA ASORTATA CU TON

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 200g. salata aisberg,
  • 2 rosii,
  • 1/2 castravete de sera,
  • 1 ardei gras galben,
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • 1 conserva de ton in ulei de masline(135g.),
  • 100g.sunca feliata,
  • 100g.cascaval,
  • 8 masline negre,
  • 1 cutie crema de branza cu iaurt(ex:Creme Bonjour),
  • 1 pahar iaurt natur;
  • patrunjel verde pentru ornat;

Mod de preparare

1.Se firb ouale tari,se pun in apa rece,se curata si se taie in sferturi.

2.Salata , rosiile, castravetele si ardeiul se spala;salata se rupe in bucati cu mana, rosiile se taie in sferturi ca si ouale, ardeii in fasii,maslinele in felioare ,iar castravetele rotocoale.

3.Se scurge tonul din conserva.Cascavalul si sunca presata se taie in fasii subtiri.

4.Intr-un bol , se amesteca legumele cu oul, sunca, cascavalul,maslinele si tonul.

5.Crema de branza cu iaurt se amesteca cu iaurtul,se condimenteaza cu sare,piper si , chiar inainte de servire, se toarna acest amestec peste legume si se orneaza cu fire de patrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise