Salata bulgareasca, pentru o zi de vara perfecta !!!

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane.
  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveciori
  • 1 ardei gras micut
  • 1 fir de ceapa verde (facultativ)
  • 3-4 ridichii
  • 10 masline
  • 100g branza telemea
  • 100g sunca de pui
  • 2 oua
  • -ulei de masline
  • -sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de otet

Mod de preparare

Fierbem ouale timp de 4-5 minute. Dupa ce le tinem 1 minut in apa rece, le feliem.

Spalam legumele , si le feliem.

Salata este bine sa o rupem cu mana, pentru a nu oxida.

Branza si sunca o taiem cubulete.

Se pune un strat de salata pe farfurie, peste care adaugam feliile de rosii, castraveti, ardei, ridichie,ceapa.

Adaugam cubuletele de branza si sunca, maslinele si oul taiat felute.

Asezonam cu sare, piper, ulei de masline si o lingurita de otet .

Se serveste imediat.

Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise