salata bulgareasca1

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, 2 castraveti mici,2 rosii potrivite
  • 100 gr masline mari negre
  • 1 salata iceberg
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa rosie
  • 100 gr branza
  • 100 sunca
  • ulei masline, sare, aceto balsamico, un strop de miere

Mod de preparare

Se fierb ouale, se taie ardei cubulete, se taie 1 rosie, castravetii, salata si ceapa julien si se amesteca cu ulei si aceto balsamico se pune un strop de miere. Dupa ce s-au amestecat se taie sunca fideluta, se taie o rosie in 6 felii mai mari precum si ouale in sferturi, se aseaza intr-un bol de sticla si se aranjeaza se rade branza peste si se decoreaza cu o frunza de leustean/ patrunjel si se pune o maslina deasupra.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise