Salata calda cu varza de Bruxelles

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 400 g varza de Bruxelles
  • - 200 g prosciutto crudo
  • - 1 mar rosu
  • - 50 g parmezan ras
  • - ulei de masline
  • - otet de vin rosu
  • - sare de mare, piper

Mod de preparare

Asezati feliile de prosciutto pe o tava tapetata cu hartie de copt si lasati la cuptor (190 grade) pentru 10 minute. Dupa aceea, asezati peste feliile de prosciutto, pe un singur strat, varza de Bruxelles taiata in jumatati si introduceti din nou la cuptor pentru 15 minute. La final asezati peste si feliile de mar si mai lasati la cuptor 10 minute.

Pregatiti un bol in care aruncati toate ingredientele, condimentati cu sare de mare, piper, ulei de masline si otet din vin rosu, dupa gust. La final adaugati parmezanul ras.

Eu am servit aceasta salata cu un vin rose demisec.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise