Salata ciuperci, feta si castraveti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 g salata
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1 castravete mai mic
  • 80 g sunca
  • 100 g piept pui
  • 30g porumb(conserva)
  • 20g ciuperci Champignon
  • 50g iaurt mic
  • 80g cas sau feta
  • ulei masline si condimente dupa gust

Mod de preparare

Inainte de toate se frige puiul..... iar dupa aceea se marunteste in cubulete, dupa care se maruntesc ingredientele: salata, rosile, ardei, castraveti, sunca, ciupercile. Ingredientele salatei si condimentele se pun intr-un bol si se adauga iaurtul, casul (feta), uleiul de masline si se amesteca bine pana iaurtul si casul-feta formeaza un sos consistent care confera acestei salate un gust deosebit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise