Salata Coleslaw

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri otet
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 6 linguri smantana
  • 20 g unt sau margarina
  • 300 g varza alba
  • 150 g morcovi
  • 2 tulpini telina

Mod de preparare

Se pun intr-o cratita amestecand continuu 6 linguri apa, otetul, faina, zaharul, sarea si mustarul si se lasa la foc mic pana ce dau in clocot;

Se adauga smantana si untul si se amesteca pana se topesc. Se toarna sosul intr-un castron, se incorporeaza legumele taiate fasii subtiri si se lasa cel putin 2 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise