Salata consistenta cu maioneza, carne si muraturi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ceapa,
  • 300g cirnati afumati,
  • 5-6 buchetele conopida in otet,
  • 200g muschiulet afumat de porc,
  • 4 oua,
  • 200ml ulei
  • 2 gogosari in otet,
  • 3-4 fire patrunjel verde,
  • 300g masline mari.

Mod de preparare

Cureti ceapa, o tai solzisori si o pui la fiert in apa clocotita.  O lasi apoi sa se scurga intr-o strecuratoare.

Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte,2 galbenusuri crude,uleiul turnat putin cite putin si un praf de sare.Amesteci maioneza obtinuta cu ceapa oparita.

Cureti maslinele de simburi si tai feliute cirnatii. Asezi intr-un castron un strat de ceapa cu maioneza,unul de cirnati,al treilea de ceapa cu maioneza,muschiuletul taiat bucatele si conopida murata.

Decorezi salata cu maioneza, patrunjel verde si fisii de gogosar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise