SALATA CRUDITATI CU CUS-CUS

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cus-cus
  • rosii
  • castraveti
  • ardei gras(verde,rosu,galben) sau capia
  • salata verde
  • spanac proaspat
  • ridichii
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • masline
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • otet balsamic
  • sare,piper,busuioc

Mod de preparare

Toate legumele se spala si se pregatesc ca pentru orice salata.

Peste cus-cusul spalat,se toarna apa fiarta si se acopera foarte bine vasul pana se raceste.Dupa ce s-a racit se maesteca usor si se adauga peste salata.Se adauga sosul obtinut din ulei de masline,zeama de lamaie,ulei balsamic,sare,piper,busuioc.Se serveste ca atare sau garnitura la preparate din carne si peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise