Salata cu bacon crocant si cascaval

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata mare
  • 2 oua
  • 150gr bacon
  • 100gr sunca presata
  • 150gr cascaval
  • 8 rosioare cherry
  • 4 linguri cu porumb fiert
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic sau otet de mere

Mod de preparare

Reteta este pentru 2 salate mai mari.Se fierb ouale,se racesc si se taie in cubulete mici.Baconul se taie in suvite subtiri si se rumeneste bine intr-o lingura cu ulei.Se scoate pe hartie absorbanta si se pastreaza deoparte.Sunca presata si cascavalul se taie in patratele.Se spala salata si se rupe pe farfurii.Se adauga sare,ulei de masline si otet dupa gust.Aici se impart ingredientele in doua si se pun cate 2 linguri cu porumb scurs din conserva,sunca presata,cascaval,bacon rumenit si oul fiert.Se incheie cu rosiioarele cherry taiate pe jumatate.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise