Salata cu branza de vaci si ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza vaci dulce
  • 1 ceapa maruntita
  • 2-3 linguri ulei
  • marar dupa gust
  • sare si piper
  • 2-3 rosii

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca bine cu ceapa si mararul pana devine o pasta bine legata.

Se adauga sare, piper dupa gust.

Se asaza compozitia pe un platou ornat cu rosii taiate felii.

Se serveste pe paine prajita.

Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise