Salata cu carne de vita si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de vita/vitel,
  • 2 linguri otet,
  • 2 linguri ulei,
  • 3 castraveti murati de tip cornison,
  • 1 lingura de capere,
  • 2 oua fierte,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei verde,
  • 1 ardei rosu,
  • sare, piper

Mod de preparare

Carnea de vita se poiate prepara in mai multe feluri: pe gratar, in cuptor invelita in folie de aluminiu sau fiarta. Carnea preparata si racita, se taie apoi in bucatele. Se face un sos din ulei, otet, sare, piper, cornisoni taiati marunt, capere tocate fin, se toarna peste carne si se lasa la marinat aproximativ 15 minute. Ceapa se taie solzisori fini, ardeii se taie fasii subtiri, ouale se fierb si se taie felii. pe farfurie se aseaza bucatele de carne cu sos, se adauga apoi ceapa, ardei si oua. Se amesteca bine si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise