Salata cu castraveti si iaurt (Tsatsiki)

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g iaurt gros,
  • 1/2 castravete (cam 200 g),
  • 4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • masline negre pentru garnisit.

Mod de preparare

Se spala castravetele, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa sa iasa zeama din el.

Cateii de usturoi curatati se piseaza sau se dau pe razatoare si se amesteca cu castravetii bine storsi.

Se adauga iaurtul, se sareaza, se pipereaza si se pune la rece. Inainte de-a o servi, se garniseste cu masline negre.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise