Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci champignon
  • 150 g maioneza de casa sau puteti folosi maioneza din comert
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs.

2. Dupa ce s-au scurs bine ciupercile se toaca marunt.

3. Se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat, potrivim de sare si servim.

Puteti adauga putin patrunjel tocat daca doriti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise