Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci champignon
  • 150 g maioneza de casa sau puteti folosi maioneza din comert
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs.

2. Dupa ce s-au scurs bine ciupercile se toaca marunt.

3. Se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat, potrivim de sare si servim.

Puteti adauga putin patrunjel tocat daca doriti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise