Salata cu creson,ananas si nucsoara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de cotlet de porc dezosat
  • - un ananas mic
  • - nucsoara
  • - 200 grame de creson
  • - 100 grame mozarella
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cotletul de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Ananasul se curata si se taie cubulete.

Cresonul se rupe in bucati

Patrunjelul se toaca marunt.

Mozarella se taie cubulete.

Toate aceste se pun intr-o salatiera, se adauga nucsoara si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise