Salata cu creson, carne de faza si alune de padure

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 200 grame de carne de fazan
  • - 50 grame de alune de padure
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean
  • - 6 ciuperci

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Carnea de fazan se prepara la gratar, condimentata in prealabil cu tarhon, iar cand este gata se taie cubulete.

Alunele de padure se maruntesc.

Ciupercile se curata,se spala , se taie rondele si se calesc in ulei.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise