. Salata cu creson, ciuperci si somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 150 grame de somon
  • - 8 ciuperci
  • - zeama de lamaie
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - boabe de mazare
  • - boabe de porumb
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Ciupercile se curata, se spala, se calesc in putin ulei si apoi se inabusa.

Boabele de mazare si porumb se fierb in apa cu sare.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.

Somonul se prepara la gratar cu condimente pentru peste, si cand este gata se scot oasele, si se faramiteaza.

Se asaza intr-un bol, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise