.Salata cu creson, dovlecei si ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4-5 dovlecei
  • - 200 grame de creson
  • - 2 cepe albe uscate
  • - sare
  • - otet
  • - ulei
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se spala si se taie rondele.Presaram sare peste dovlecei si ii lasam asa timp de 20 de minute, dupa care ii prajim in ulei incins.

Cresonul se taie fasii

Ceapa se curata, se spala si se taie pestisor.

Se asaza intr-o salatiera dovleceii cu ceapa, stropim cu ulei si adaugam knorr dressing mediteranean.Lasam asa aproximativ 45 de minute pentru a se intrepatrunde.Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise