Salata cu creson, fasole verde si capere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 50 grame de fasole verde
  • - 150 grame de creson
  • - o mana de capere
  • - 200 grame piept de pui
  • - boabe de mazare
  • - boabe de porumb
  • - otet de mere
  • - un catel de usturoi
  • - piper
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Fasolea verde, boabele de porumb si de mazare se pun la fiert in apa cu sare pana se inmoaie.

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu putin delicat.

Usturoiul se toaca marunt.

Se pun fasolea, mazarea, porumbul, pieptul de pui, caperele, usturoiul intr-un bol, se adauga sare, piper, otet de mere si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise