. Salata cu creson, ficat de gasca si usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 ficati de gasca
  • - 100 grame de creson
  • - o capatana de usturoi
  • - 6 castraveti
  • - jumatate de legatura de marar
  • - o legatura de ridichi
  • - knorr dressing ardei si verdeturi
  • - putin otet balsamic

Mod de preparare

Ficatul de gasca dat prin faina se prajeste in ulei incins, se taie cubulete si se lasa la racit.

Usturoiul se taie marunt.

Cresonul se taie fasii

Castravetii si ridichiile se taie rondele

Mararul se toaca marunt.

Se pun toate intr-un castron, se stropesc cu otet balsamic si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise