, Salata cu creson ,inimi si pipote

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - 200 grame de pipote si inimi
  • - 100 ml smantana
  • - jumatate de legatura de marar
  • - o lingurita de mustar
  • - 50 de grame de ciuperci la cutie
  • -knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Cresonul se rupe in bucati.

Pipotele si inimile se fierb in apa cu putin delicat.

Se adauga sosul preparat din smantana, marar tocat, o lingurita de mustar si ciupercile tocate marunt.

Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise