, Salata cu creson ,inimi si pipote

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - 200 grame de pipote si inimi
  • - 100 ml smantana
  • - jumatate de legatura de marar
  • - o lingurita de mustar
  • - 50 de grame de ciuperci la cutie
  • -knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Cresonul se rupe in bucati.

Pipotele si inimile se fierb in apa cu putin delicat.

Se adauga sosul preparat din smantana, marar tocat, o lingurita de mustar si ciupercile tocate marunt.

Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise