Salata cu creson, muschi de vita si portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame muschi de vita
  • - 200 grame de creson
  • - doua buchetele de broccoli
  • - o portocala
  • - 50 grame de nuci
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Muschiul de vita se prepara la gratar condimentat in prealabil cu sare si piper, iar cand este gata se taie cubulete.

Cresonul se taie fasii

Broccoli se fierbe in apa cu sare.

Portocala se curata, inclusiv acea membrana alba si se taie cubulete.

Toate acestea se asaza intr-un bol, se adauga nucile maruntite, zeama de lamaie si knorr dressingul mediteranean pentru mai multa savoare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise