. Salata cu creson, naut si sunca de curcan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 100 grame de naut
  • - 150 grame de sunca de curcan
  • - 3 castraveti
  • - o rosie
  • - 4 ciuperci
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - knorr dressing mediteranean.

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe fasii.

Nautul se fierbe in apa cu putina sare.

Sunca de curcan se taie cubulete.

Castravetii, rosia si ciupercile se taie feliute.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun ingredientele intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise