Salata cu creson, piept de curcan si gutui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame piept de curcan
  • - o gutuie
  • - 300 grame de creson
  • - 2 fire de ceapa verde
  • - 2 linguri de bulion
  • - o lingurita de zahar
  • - un ardei gras
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie cubulete si se fierbe in apa cu sare.

Gutuile se taie cubulete si se introduc la cuptor pana se rumenesc.

Se prepara un sos din bulion, zahar si apa, se fierbe pana da intr-un clocot si se lasa putin sa se raceasca.

Ceapa se taie rondele.

Cresonul se rupe fasii.

Ardeiul gras se taie feliute.

Se adauga toate ingredientele intr-un castron, se toarna sosul rosu si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise