Salata cu creson si chiftelute de linte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de linte
  • - 150 grame de carne de pui
  • - 2 fire de ceapa verde
  • - o lingurita de delicat
  • - un ou
  • - jumatate de legatura de marar
  • - putina faina
  • - 250 grame de creson
  • - ciuperci
  • - 3 rosii
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Se prepara chiftelutele din linte, carne de pui, ceapa tocata marunt, delicat, un ou si mararul tocat marunt.Li se da forma de de chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se adauga in salata cand s-au racit.

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Ciupercile se curata, se spala, se taie rondele, se calesc in putin ulei si se inabusa.

Rosiile se curata si se taie cubulete.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera si se adauga knorr dressing grecesc pentru mai multa savoare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise