Salata cu creson si limba de vitel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 limbi de vitel
  • - 200 grame de creson taiat fasii
  • - 2 fire de ceapa verde taiata rondele
  • - un ardei gras taiat feliute
  • - zeama de lamaie
  • - cateva feliute de lamaie
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Se fierb limbile de vitel aprox 30 de minute, se scoate acea membrana alba si se toaca marunt.

Intr-o salatiera se pun cresonul, ardeiul gras, ceapa verde, limba, cateva feliute de lamaie, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise