. Salata cu creson si merluciu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 bucati de peste merluciu
  • - 150 grame de creson
  • - jumatate de conopida
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean
  • - faina
  • - oua
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se taie felii, se trec prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Conopida se fierbe in apa cu putin delicat si cand este gata se desface in buchetele.

Pestele, cresonul taiat fasii si conopida se pun intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise