Salata cu macris, rosii si zeama de portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • - 150 grame de macris
  • - un ardei gras
  • - un morcov
  • - 200 grame carne de vita
  • - tarhon proaspat
  • - zeama de portocale
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Rosiile, ardeiul gras si morcovul se taie feliute.

Carnea de vita se taie cubulete si se prajeste in ulei incins,

Macrisul se taie fasii

Tarhonul proaspat se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de portocale si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise