Salata cu mazare,fasole verde si orez

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g rosii
  • 250g mazare
  • 250g fasole verde
  • 100g 0rez
  • 1 piept de pui
  • 1 lingurita mustar
  • patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • 3-4 oua rascoapte

Mod de preparare

Mazarea se fierbe separat;la fel si fasolea.Se fierbe pieptul de pui si, in aceeasi zeama,se fierbe si orezul.Pieptul se taie cubulete si se pune intr-un bol.Se adauga mazarea si fasolea scurse de apa,orezul,sare si piper.Se adauga sosul pregatit din ulei,otet,mustar si patrunjel tocat.Se amesteca totul bine si se orneaza cu felii de rosii si de oua rascoapte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise