salata cu migdale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • citeva frunze de salata*1 rosie*1/2 ceapa*1 cutiuta cu ton*15 migdale*sare*otet*ulei de masline.

Mod de preparare

1. salata o trecem printr-un jet de apa si lasam sa se scurga de apa bine.2. rosia o spalam si taiem feliute3. .ceapa o curatam de foi o spalam si taiem bucatele micute.4 . tonul il scugem de ulei(sau daca doriti adaugati-l in locul uleiului de masline).5.punem pe farfurie prima data salata punem sare apoi punem feliutele de rosii pe margini ceapa in mijloc ,apoi tonul si la urma migdalele.punem ulei sare si otet .a iesit foarte buna si crocanta datorita migdalelor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise