salata cu migdale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • citeva frunze de salata*1 rosie*1/2 ceapa*1 cutiuta cu ton*15 migdale*sare*otet*ulei de masline.

Mod de preparare

1. salata o trecem printr-un jet de apa si lasam sa se scurga de apa bine.2. rosia o spalam si taiem feliute3. .ceapa o curatam de foi o spalam si taiem bucatele micute.4 . tonul il scugem de ulei(sau daca doriti adaugati-l in locul uleiului de masline).5.punem pe farfurie prima data salata punem sare apoi punem feliutele de rosii pe margini ceapa in mijloc ,apoi tonul si la urma migdalele.punem ulei sare si otet .a iesit foarte buna si crocanta datorita migdalelor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise