Salata cu naut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g naut
  • o portocala
  • branza feta(cat doriti)
  • salata
  • o legatura de menta tocata
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sucul de la 1 portocala

Mod de preparare

În primul rând, trebuie să vă spun cum să pregătiți năutul. Dacă ați cumpărat năut uscat, trebuie să îl lăsați să stea în apă timp de 12 ore, eu de obicei îl pun în apă cu o seară înainte, după care trebuie să îl fierbeți timp de 30 de minute.

Dacă în schimb ați cumpărat năutul în conservă puteți să îl folosiți așa cum este. După ce ați tăiat ingredientele, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să amestecați toate ingredientele împreună și gata, ați terminat rețeta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise