Salata cu orez si peste afumat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa rosie,
  • o cana de orez cu bobul ascutit,
  • 5 oua fierte tari,
  • un peste afumat (macrou),
  • 3 linguri de ulei de masline,
  • o lingurita de sos picant,
  • piper
  • patrunjel verde pentru ornat.

Mod de preparare

Ceapa rosie se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei de masline pana se inmoaie usor. Se adauga o lingurita de sos picant.Orezul fiert(cu putina apa de la fiert cam doua linguri) se adauga peste ceapa. Se adauga si cele 5 oua tocate marunt si pestele curatat de pielita si oase. Se mai tine pe foc cateva minute adaugandu-se si putin piper. Se orneaza cu patrunjel verde tocat. Este delicioasa si foarte satioasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise