Salata cu piept de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piept de pui
  • 200 g frunze de salata (după preferință)
  • 125 g iaurt
  • 80 g nuca
  • 30 g ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • cimbru (dacă va place sau puteți folosi alte arome)

Mod de preparare

Tăiați pieptul de pui felii. Într-o tigaie puneți uleiul apoi pieptul de pui, lăsați câteva minute sa se călească amestecând din când în când, închideți focul adăugați sare și lăsați sa se răcească. Amestecați iaurtul cu putina sare, cimbru și piper. Rupeți frunzele de salata în bucăți mai mari amestecați cu pieptul de pui și condimentați cu iaurtul. Deasupra puneți miezul de nuca rupt în bucatele mai mici și este gata un prânz delicios și sănătos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise