Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O salata Iceberg
  • Un castravete
  • Cateva ridichi
  • O ceapa rosie mare
  • Cateva fire da marar tocat fin
  • Jumatate de piept de pui
  • Boia de ardei iute
  • O cescuta de smantana
  • Pesmet
  • Susan
  • Sare piper
  • Otet
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele.

Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline pentru prajit. Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei si se lasa la racit.

Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in putin unt condimentat cu sare, piper si boia iute.

Dupa ce legumele sunt spalate si tocate se amesteca si se asezoneaza dupa gust la final se adauga pieptul de pui si inelele de ceapa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise