Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 telina
  • maioneza de casa
  • zeama de lamaie
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in cubulete. Totodata curatam telina de coaja si o punem la fiert. Dupa ce s-a racorit, o taiem si pe aceasta in cubulete. Cat timp pieptul si cu telina se fierb, pregatim maioneza de casa din 2 galbenusuri fierte, un galbenus crud, zeama de lamaie si ulei. Amestecam pieptul de pui, cu telina si cu maioneza si omogenizam foarte bine. Am observat ca aceasta salata merge foarte bine cu miez de nuca. Potrivim de sare si piper si decoram dupa imaginatie!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise